Despre noi

PASIUNE PENTRU EXCELENTA


20 ani de excelenta in serviciile stomatologice plaseaza Super Dent’92 in pozitiile de top ale clinicilor de medicina dentara din Romania. Suntem prezenti in orasul Constanta cu o echipa de specialisti inclusa permanent in programe de instruire si specializare, intr-o clinica de medicina dentara moderna, dotata cu Microscoape Chirurgicale de ultima generatie.
Datorita evolutiei din ultimele decenii a medicinei dentare ca si disciplina medicala, este de neconceput ca o singura persoana sa acopere toate departamentele, la cel mai inalt nivel de specializare. Pentru a va garanta Dumneavoastra, ca pacient, ca veti primi tratamentul optim in concordanta cu ultimele descoperiri stiintifice si pentru a va asigura accesul la metode inovative de diagnostic si tratament, clinica dentara Super Dent’92 si-a format o echipa de specialisti in implantologie, endodontie, parodontologie, protetica si estetica dentara.
Super Dent’92 va propune o noua abordare a medicinei dentare – stomatologia minim invaziva cu ajutorul Microscopului Chirurgical!
Scopul echipei noastre de specialisti este sa trateze pacientii cu metodele cele mai moderne participand constant la cursuri de specializare, importand si folosind in practica de zi cu zi numai tehnologii inovatoare de ultima ora!


De ce microscopul si stomatologia minim invaziva?

Stomatologia minim invaziva este curentul cu cea mai vasta dezvoltare in medicina dentara moderna. Premisa principala este controlul bolii si apoi folosirea procedurilor minim invazive pentru restaurarea echilibrului estetic si functionalal al intregii cavitati orale.
Folosirea Microscopului Dentar si a magnificatiei permite specialistilor clinicii dentare Superdent ’92 sa indeparteze doar atat cat este nevoie din structura dentara, osoasa sau din tesuturile moi fara a afecta tesuturile sanatoase!
Folosirea Microscopului Dentar Chirurgical aduce un progres deosebit in stomatologia moderna. Astazi multumita microscopului dentar putem lucra cu maxima precizie si siguranta obtinand rezultate estetice si tratamente mult mai predictibile in :

  • Odontologie Restaurativa;
  • Endodontie;
  • Estetica Dentara;
  • Protetica Dentara;
  • Parodontologie;

ACATRINEI Doneta, MD

Administrator
Clinica de Medicina Dentara Super Dent’92

Pentru mai multe detalii va rugam nu ezitati sa ne contactati la numarul: 0241 698 259 sau ne puteti lasa un mesaj printr-un simplu click aici![/blockquote]