Specialistii nostri

In septembrie 2011 doctorul Acatrinei Bogdan a obtinut diploma <<Certificate of Completion of Advanced Implant Therapy>> in cadrul one year master UCLA School of Dentistry, California, SUA.

In septembrie 2011 doctorul Acatrinei Bogdan a obtinut diploma <<Certificate of A to Z in Implant Dentistry>> in cadrul one year master UCLA School of Dentistry, California, SUA.

In septembrie 2011 doctorul Acatrinei Bogdan a obtinut diploma <<Certificate of Completion of A to Z in Cosmetic Dentistry>> in cadrul one year master UCLA School of Dentistry, California, SUA.

In septembrie 2011 doctorul Acatrinei Bogdan a obtinut diploma <<Certificate of Completion of Master Clinician in Implant Dentistry>> in cadrul one year master UCLA School of Dentistry, California, SUA.

In septembrie 2011 doctorul Acatrinei Bogdan a obtinut diploma <<Certificate of Completion of Esthetic Implant Therapy>> in cadrul one year master UCLA School of Dentistry, California,
SUA
.

Dr. Acatrinei Bogdan a obtinut Certificarea Oficiala DSD (Digital Smile Design) in urma absolvirii cursului sustinut de lectorii:

  • Livio Yoshinaga si
  • Christian Coachman.

In luna Septembrie, 2010, Dr. Acatrinei Bogdan a obtinut Diploma in urma absolvirii cursului de <<Acid hialuronic de ultima generatie si tehnici de injectare in medicina anti-aging>> organizat la Bucuresti; cursul a fost sustinut de Dr. Catalin Enachescu.

In luna Octombrie, 2010, Dr. Acatrinei Bogdan a obtinut Diploma in urma participarii la Simpozionul International <<Implants Connected to nature>>, tema fiind “Protetica pe Implanturi“, ce a avut loc la Timisoara, fiind declarat admis la examenul final.

In perioada 29 Septembrie – 1 Octombrie, 2006 Dr. Acatrinei Bogdan a obtinut Certificarea de Absolvire in urma <<Cursului de Implantologie>> sustinut la Sinaia, cursul fiind sustinut de Prof. Dr. Horia Dumitriu alaturi de Dr. Vincent J. Morgan.

In luna Martie, 2009 Dr. Bogdan Acatrinei a obtinut Certificarea in urma participarii la cursul <<Protetica, o simbioza intre precizie, estetica si functionalitate>>, sustinut de Dr. Domenico Massironi.

In luna Mai, perioada 23-30, 2009, Dr. Bogdan Acatrinei a obtinut Certificarea in urma participarii la “The 7th Congress of Orodental Health and Dental Management in the Black Sea Region“,”The IIIrd International Congress of the German Association of Complementary medicine-BNZ” si “Workshops for critically appraisal, peer reviewing and writing scientific papers 2009“, congresele fiind sustinute atat la Istanbul, cat si in Constanta.

In urma participarii in calitate de lector in cadrul programului de “Conferinte/Atelier” in perioada 31 Ianuarie – 2 Februarie 2008, Dr. Bogdan Acatrinei a obtinut certificatul de participare, programul fiind desfasurat la Brasov.

In luna Februarie, 2008, Dr. Bogdan Acatrinei a obtinut certificarea in urma participarii la cursul <<Geometria slefuirii bonturilor>>, curs sustinut de Asis. Univ. Dr. Dragos Smarandescu.

In luna Mai, perioada 25-31, 2008, Dr. Bogdan Acatrinei a obtinut Certificarea in urma participarii la “The 6th Congress of Orodental Health and Dental Management in the Black Sea Region“,”The IInd International Congress of the German Association of Complementary medicine-BNZ” si “International Summer Courses of Dental Medicine“, congresele fiind sustinute atat la Albena, cat si in Constanta.

In perioada 24-27 Octombrie, 2007 Dr. Bogdan Acatrinei a obtinut diploma de merit in urma aniversarii celei de a X-a editii a Simpozionului “Stomatologia Mileniului III“, diploma fiind oferita de catre “Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania“.

In luna Ianuarie, pe data de 20, 2012 Dr. Bogdan Acatrinei a obtinut “Atestatul de Studii Complementare in Implantologie“, in urma promovarii examenului de evaluare organizat de Ministerul Sanatatii in sesiunea 21 Septembrie, 2011., atestatul fiind eliberat in conformitate cu prevederile legale.

In perioada 11-13 Martie, 2010, Dr. Acatrinei Bogdan a obtinut Certificare avand calitate de autor al conferintei “V3 Ring. Liderul sistemelor sectionale de matrici“, prezentata in cadrul Congresului International de Stomatologie sustinut la Bucuresti.

In luna Iunie, 2008, Dr. Acatrinei Bogdan a obtinut diploma pentru participarea la cursul postuniversitar si hands-on “Scaling/root planing-ul eficient. Indicatii, instrumentar, tehnica de lucru“, curs sustinut de lectorii Prof. Dr. Doina Onisei, As. Dr. Dan Oniseo alaturi de S.I. Dr. Dr. Stefan Ioan Stratul, respectiv Prep. Dr. Rusu Darian.

In urma participarii la sesiunea de cursuri din cadrul programului “Stomatologia Mileniului III“, desfasurat la Cluj-Napoca in perioada 22-25 Octombrie, 2008, Dr. Acatrinei Bogdan a obtinut diploma ce atesta absolvirea programului fiind declarat admis.

In luna Februarie, 2008, Dr. Bogdan Acatrinei a obtinut diploma onorifica in urma sustinerii cursului cu tema “Endodontie fara stress – simplu, eficient si profitabil cu ajutorul instrumentelor Safe Sider si Endo Express. Introducere in lumea magnificatiei” la Baia Mare.

In urma absolvirii programului “Stomatologia Mileniului III” desfasurat la Cluj-Napoca in perioada 24-27 Octombrie, 2007, Dr. Bogdan Acatrinei a obtinut diploma, aceasta prezentand calificativul Admis.

In urma absolvirii programului din cadrul Congresului International Clasic si Modern in medicina dentara“, sustinut la Bucuresti in perioada 14-17 Aprilie, 2010, Dr. Bogdan Acatrinei a obtinut diploma, aceasta prezentand calificativul Admis.

In luna Aprilie, 2010, Dr. Bogdan Acatrinei a obtinut diploma ce atesta absolvirea cursurilor “Reabilitarea functionala a disfunctiei mandibulare“, “Tehnici moderne de restaurare a edentatiilor prin implanturi cu reducerea la minim a ratei esecurilor“, respectiv “Workshop DIGA“, in cadrul editiei de la Bucuresti a programului “Ore de Educatie Medicala Continua“.

In urma sustinerii prelegerii “Accesul si instrumentarea sistemului endodontic asistat de microscopul stomatologic” din cadrul Manifestarii Stiintifice organizate la Congresul International “Clasic si modern in medicina dentara” in luna Aprilie, 2010, Dr. Bogdan Acatrinei a obtinut Diploma de Onoare.

In luna Martie, 2010, Dr. Bogdan Acatrinei a primit certificare in urma absolvirii cursului “Mastering Posterior Direct Resins: Simplified Approach” sustinut de Dr. Jason Smithson – UK, certificatul fiind oferit de SDD ( SuperDent Education).