Digital Smile Design

Digital Smile Design, conceptul care a revolutionat estetica dentara in ultimii doi ani, reprezinta cea mai inovativa tehnologie digitala folosita de catre specialistul nostru in Implantologie si Estetica Dentara, Dr. Bogdan Acatrinei, pentru a crea un zambet de vedeta pentru fiecare pacient in parte! Datorita tehnologiei DSD, pacientul participa la crearea zambetului perfect, intelege fiecare etapa a tratamentelor, si poate vizualiza rezultatele finale chiar inainte de inceperea tratamentelor.

Conceptul DSD (Digital Smile Design) are ca obiectiv folosirea notiunilor de fotografie digitala si video pentru a personaliza si optimiza tratamentul de reabilitare estetica.

Tehnologia DSD se bazeaza pe realizarea unor masuratori si simulari aplicate pe fotografiile initiale realizate in studioul clinicii Super Dent ’92, si permite astfel analiza tuturor aspectelor  importante:  simetria dinților in raport cu buzele si trasaturile fetei in ansamblu, expresivitatea pacientului. Practic, cu ajutorul DSD (Digital Smile Design) pacientii pot face comparatie intre zambetul initial, inainte de inceperea tratamentelor, si zambetul final, asa cum va arata el dupa realizarea procedurilor.

Tehnica DSD revolutioneaza procesul de reabilitare orala incepand de la consultatia initiala cu specialistul DSD (Digital Smile Design) si pana la materializarea pasilor in sedinte de tratament, astfel incat rezultatul final sa fie un zambet armonios.

Doriti sa vizualizati cum ar putea arata zambetul dvs perfect chiar inainte de inceperea tratamentelor?
Testeaza tehnologia DSD (Digital Smile Design) si vezi cum arata zambetul tau perfect chiar inainte de inceperea tratamentelor!

Discutati liber cu specialistul DSD asupra zambetului dorit inainte de inceperea tratamentelor.

Intelegerea modului in care zambetul dvs. poate fi transformat prin tratamentele stomatologice este adesea dificila. De aceea Super Dent ’92 va ofera tehnica digitala inovativa Digital Smile Design (DSD) care va permite sa vizualizati zambetul mult visat inainte de inceperea oricarei proceduri dentare in cabinet.
Acest lucru se realizeaza prin modificarea profesionala a fotografiilor dumneavoastra digitale folosind un sistem complex de analiza a imaginilor, pentru a ilustra cum vor arata dintii dumneavoastra dupa tratamentele stomatologice propuse de specialistii nostri de la clinica.
DSD (Digital Smile Design) va ajuta sa va recastigati increderea in dvs.

.

Dr. Acatrinei Bogdan a obtinut Certificarea Oficiala DSD, in urma absolvirii cursul Digital Smile Design sustinut de lectorii de renume international Christian Coachman, inventatorul conceptului DSD, si Livio Yoshinaga.

DR Bogdan Acatrinei alaturi de inventatorii conceptului DSD, Christian Coachman si Lovio Yoshinaga

Study Group DSD

Inventatorii conceptului DSD, Christian Coachman si Lovio Yoshinaga

DR Bogdan Acatrinei alaturi de inventatorii conceptului DSD, Christian Coachman si Lovio Yoshinaga