Estetica dentara si estetica faciala

Estetica dentara . O perspectiva microscopica.

Extraordinarul avantaj al folosirii Microscopului Operator -magnificatia avansata- completat cu alte tehnici de avangarda (albire laser, fatete, tehnici de bonding, inlay, onlay, Smile design, Smile makeover, implantologie) conduc profesia de dentist aproape de zero defect restaurative dentistry.

After

Before

Tinta esteticii moderne sub Microscop Operator este de a realiza un echilibru perfect intre white and pink esthetics, ”white” se refera la culoarea naturala a dintilor si ”pink” la tesuturile inconjuratoare-gingie si obraji.

Pacientii au devenit din ce in ce mai interesati de potentialul estetic prin cosmetica dentara; astfel exista o cerere foarte mare pentru smile design si smile makeover.

Smile Makeover. Reabilitare orala completa

In cadrul clinicii Super-Dent ’92, completam procedurile de estetica dentara prin cele mai noi tehnici de estetica faciala, toate acestea realizate de catre specialistii nostri, folosind cele mai avansate tehnologii si materiale, pentru realizarea unui zambet spectaculos.

Specialistii clinicii Super-Dent ’92 au integrat in practica de rutina folosirea Microscopului Operator in toate procedurile de estetica dentara asigurand astfel precizie, eficienta si o interventie minim-invaziva asupra dintilor dvs.

Tehnologie ultra moderna.

Pentru a ne asigura de calitatea serviciilor pe care le oferim, in cadrul clinicii Super-Dent ’92 importam cele mai noi tehnologii: Microscoape Operatore, Lasere, Radiologie digitala, dispozitive folosite in endodontia moderna sub Microscop operator (Apex Locator), si aparate de condensare verticala (Obtura), prin propria noastra firma de import si distributie, Super Dent Distribution.
Medicii din clinica noastra beneficiza de instruire continua, prin participarea la workshop-uri si cursuri de estetica restaurativa; multe dintre ele organizate chiar de clinica Super-Dent ’92 in colaborare cu cei mai buni specialisti din strainatate . Proiectul ‘’Magia esteticii perfecte’’ (”Mastering posterior composit”) desfasurat in mai 2010 l-a avut ca invitat special pe reputatul specialist in cosmetica dentara, Jason Smithson. Anul acesta, in luna iunie, la invitatia Dr. Bogdan Acatrinei (in calitate de consultant stiintific Super Dent Distribution), reputatul doctor Jason Smithson va reveni in Romania pentru a sustine un nou curs de estetica dentara.
Un smile makeover realizat prin albire cu laser, fatete ceramice, ocluzie perfecta, si simetrie ideala nu este desavarsit fara a corecta eventuale probleme precum: liniile naso-labiale, ”ridurile de marioneta”, sau linia comisurala. In cadrul clinicii noastra putem trata cazurile de estetica dentara complet, atat in ceea ce priveste tratamentul dintilor, a gingiilor cat si un ansamblu armonios al fetei.