Prima Vizita

Prima vizita la medicul dentist va consta intr-o consultatie unde vi se va pune un diagnostic complex odontal si paradontal sub microscop chirurgical si radiologic si se vor prezenta optiunile de tratament, iar impreuna cu pacientul se alege planul de tratament optim.
Prima vizita include deasemenea stabilirea statusului oral al pacientul prin realizarea de fotografii cu ajutorul camerei intra-orale sau prin vizualizarea pe monitor a filmarii intra-orale din timpul examinarii cu microscopul. Aceasta etapa este de mare importanta in constientizarea si cunoasterea in detaliu a problemelor de catre pacient.
Dupa caz, prima consultatie poate include o parte dedicate instruirii in privinta igienizarii, in special pentru pacientii copii. Aceasta prezentare se realizeaza cu ajutorul unor modele special create in acest scop.

Ocazional, tratamentul poate avea loc in aceeasi zi cu prima consultatie.
Avem rugamintea ca in timpul primei vizite la clinica noastra sa ne furnizati urmatoarele detalii:

  •   O lista a medicamentelor pe care Dumneavoastra le luati la momentul respectiv.
  •   Daca aveti asigurare medicala, va rugam sa ne furnizati detaliile necesare pentru a va putea completa fisa de pacient.
Important
Persoanele sub 18 ani, sau care sufera de dizabilitati vor fi insotite de parinti sau de catre un tutore legal.

Va rugam sa ne anuntati in timp util, anterior procedurii medicale, daca suferiti de una dintre aceste boli: diabet, tensiune arteriala sau daca ati urmat o operatie chirurgicala de inlocuire a valvei aortice. De asemenea va rugam sa ne comunicati daca momentan vi s-au prescris anumite medicamente (ex. medicamente pentru bolile cardiace, aspirina, terapie anticoagulanta, etc) sau daca este nevoie sa urmati anumite tratamente (cu antibiotice) inaintea igienizarii orale.
Pentru mai multe detalii va rugam nu ezitati sa ne contactati la numarul: 0241 698 259 sau ne puteti lasa un mesaj printr-un simplu click aici!