Endodontia

Tratamente endodontice

In cadrul clinicii Super-Dent ’92, tratamentele endodontice sub Microscop Operator sunt efectuate de medici specialisti cu studii post-universitare in endodontie si o bogata experienta practica. [citeste mai mult/care trimite catre CV Dr Bogdan Acatrinei).
Dr. Bogdan Acatrinei va informeaza despre particularitatile tratamentului endodontic sub Microscop Operator:
Microscopul Operator, folosit in combinatie cu alte tehnologii de avangarda confera un avantaj incontestabil specialistilor experimentati de la clinica Super-Dent ’92, care astfel va pot oferi tratamente stomatologice la cele mai inalte standarde. In zilele noastre, Microscopul Operator, cu numeroasele avantaje pe care le ofera, este un instrument absolut indispensabil pentru orice tratament stomatologic de calitate care vizeaza succesul pe termen lung.
[citeste mai mult]

Retratamente endodontice

Dr. Bogdan Acatrinei, medic specialist endodont, absolvent de master in endodontie sub Microscopul Operator vorbeste despre retratamentul in endodontie:
Un tratatament endodontic corect sub Microscopul Operator poate avea o rata de suces de 90 %, iar dintele astfel tratat poate functiona normal ca si ceilalţi dinţi integri. Insa acest tip de tratament este unul complex, complexitate data in primul rand de diversitatea anatomica a canalelor radiculare si de dificultatea de abordare a acestora.
[citeste mai mult]

Concepte moderne in microchirurgia endodontica

Chirurgia endodontica a evoluat in decursul anilor catre microchirurgia endodontica. Prin utilizarea noilor echipamente, instrumente si materiale ce se potrivesc cu noile concepte biologice, in practica medicala clinica am observat ca abordarile microchirugicale produc rezultate previzibile in vindecarea leziunilor de origine endodontica.
Chirugia endodontica este perceputa ca fiind dificila deoarece medicul stomatolog trebuie sa fie foarte precis avand in vedere apropierea fata de vasele sanguine mari, sinusul maxilar, foramenele apicale. Interventiile chirurgicale endodontice traditionale nu au o imagine pozitiva in profesia medicilor dentisti din cauza naturii lor invazive si rezultatul discutabil.
[citeste mai mult]