Albire cu laser

Albirea dentară cu laser – secretul unui zâmbet perfect în numai 2 sedinte

Fără gutiere, fără săptămâni de stres, fără probleme post-tratament, albirea cu laser este o procedură de un real succes care poate fi realizată de catre specialistii nostri. Primul pas pe care trebuie să îl urmaţi atunci când vă hotărâţi să apelaţi la acestă procedură este să consultaţi un specialist SUPERDENT ’92

Realizam albirea profesionala cu laserul Dioda D5 Dr. Smile, care reprezinta fara indoiala calea cea mai rapida si eficienta spre un zambet de un alb stralucitor, fiind in acelasi timp si metoda cea mai sigura pentru dintii dvs. Lumina laserului este folosita pentru a activa noua formula de gel de albire cu titaniu Doctor Smile LWS (New titanium Whitening Sistem), care absoarbe energia luminoasa si penetreaza smaltul dintilor pentru a creste efectul de albire asupra dintilor.

Prezenta oxidului de titaniu in componenta gelului protejeaza smaltul, reducand la minim durerea si senzatia de sensibilitate dentara. Laserul Dioda D5 DR. Smile are toate tratamentele presetate si integrate, astfel incat interventiile se realizeaza foarte precis si rapid pentru confortul si siguranta dvs., totul intr-o singura sedinta.

In estetica dentara energia laserului este folosita pentru a activa procese chimice care asociaza diferite produse precum peroxidul de hidrogen si carbamida pentru a curata si indeparta pigmentii de pe smaltul dintilor.

Albirea dentară cu laser – secretul unui zâmbet perfect în numai 2 sedinte

Acceleratorul de albire cu laser protejează pacientul de sensibilitate şi dă cele mai bune rezultate pe loc fără să fie nevoie de alte tratamente ulterioare.
O primă etapă a tratamentului o reprezintă înregistrarea culorii cu cheia de culori sau, în varianta modernă, fotospectometrul pentru stabilirea gradului de albire necesar. Pregătirea kitului de albire este următoarea procedură după care se trece la tratramentul propriu-zis. Pentru ca procedeul să fie unul de success este nevoie de câţiva paşi pe care dentistul dumneavoastră trebuie să îi urmeze. Se introduce în lateralele cavităţii orale câte un rulou pentru absorbţia salivei.
Următorul pas îl constituie introducerea departătorului de obraz cu protecţie pentru limbă (din plastic sau silicon, la alegerea medicului), după care urmează acoperirea gingiilor cu gelul de protecţie care se face cu ajutorul unei pensule. Pentru protejarea gingiilor, aplicarea gelului trebuie să fie completat de fotopolimerizarea acestuia cu o lampă specială.

Aplicarea tratamentului de albire cu laser are rezultate neaşteptate chiar pentru pacienţii cu dantură sensibilă.

După ce medicul s-a asigurat că gingiile dumneavoastră sunt perfect protejate de acţiunea laserului, direct perpendicular pe dantura dumneavoastră, la o distanţă cât mai mică posibilă va fi aşezat acceleratorul de albire cu laser iar medicul va seta pe aparat durata şedinţei.

După încheierea şedinţei, medicul va curăţa cu un rulou gelul de albire şi va aplica substanţe remineralizante pe smalţul dinţilor cu ajutorul unor paste care conţin fluor. Tratamentul se efectuează prin periere profesională, substanţele aplicate pe dinte avand rolul de a conferi un grad înalt de mineralizare a substanţei dentare.

Astfel, dacă vă doriţi un zâmbet cu adevărat alb şi cu un efect îndelungat puteţi apela cu încredere la o astfel de procedură. Ca o regulă de baza, 24 de ore după albirea cu laser, pacienţilor li se recomandă să respecte cu stricteţe câteva reguli: să evite produsele bazate pe tutun şi cafea, produsele prea reci şi prea calde, băuturile acidulate şi mâncărurile colorate, asta deoarece gelul special lucrează în continuare pentru albirea dinţilor.