Fatete Ceramice

Practica bazata pe microscopul operator a demonstrat avantajele extraordinare ale magnificatiei la scara mare asociata cu alte tehnici vizionare; avantaje valorificate din plin si in domeniul esteticii dentare.
O alta alternativa de infrumusetare a zambetului dvs. oferita de clinica Super-Dent ’92 sunt fatetele integral-ceramice Laminate Veneers, cu preparatie minim-invaziva sub microscop operator. Clinica noastra va ofera si optiunea fatetelor integral-ceramice fara slefuirea dintelui, cunoscute sub numele de No Prep Lumineers.
Fatetele Veneers sunt extrem de versatile si pot fi folosite pentru a alinia dintii proeminenti sau aglomerati, pentru a inchide spatiile interdentare sau pentru a imbunatati culoarea dintilor. Rezistenta si aspectul acestora au caracteristici similare cu ale dintilor naturali, si pot aduce o schimbare radicala zambetului dvs.
Fixarea unei fatete presupune aproximativ doua vizite la clinica noastra.

Interventia asupra dintilor in cazul fatetelor integral-ceramice Veneers este minim invaziva sub Microscop Operator, dintii dvs. sunt pregatiti prin indepartarea unui strat foarte subtire de smalt de pe suprafata exterioara, astfel incat fateta sa poata fi atasata intr-o sedinta ulterioara. O amprenta a dintilor va fi luata si culorile vor fi potrivite cu ajutorul unei chei de culori. In functie de amplasarea dintilor pregatiti, este posibil sa fie nevoie sa purtati o fateta temporara pana cand este gata fateta dvs. definitiva.