Tipuri de Implanturi dentare

Tipuri de Implanturi dentare

Inovatia in implantologie este un principiu de baza in cadrul clinicii Super-Dent ’92 prin utilizarea de implanturilor de inalta calitate de la cei mai renumiti producatori mondiali, care va ofera solutii implantare estetice, moderne si biocompatibile.

Nobel Biocare este sinonim cu inovatia ştiinţifica, compania elvetiana dispune de un tezaur de 45 de ani de cercetări ştiinţifice originale şi inovaţii în stomatologia restaurativă şi estetică şi este dedicată dezvoltării permanente de soluţii sigure şi eficiente.
Nobel Biocare Nobel Biocare

Nobel Biocare este un implant dentar de ultima generatie, cu caracteristici unice, care ofera beneficii profesionale exceptionale: stabilitate initiala extraordinara si restaurare optima, osteointegrare rapida, conservarea tesuturilor dure si moi; fiind un implant ideal pentru zonele estetice.
Implanturile Nobel Biocare sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni; fiecare model ofera usurinta exceptionala in utilizare, versatilitate si siguranta; asigurand prezervarea osului si tesuturilor moi.
O coroană integral ceramică Nobel Biocare are o transluciditate aproape de perfectiune, materialele integral ceramice nu formează liniile negre, inestetice pe linia gingiei, deoarece nu conţin metal şi sunt biocompatibile ( nu cauzeaza alergii).

Straumann Straumann

Implantul dentar Straumann se bucura de o mare apreciere in randul specialistilor in domeniul implantologiei dentare, suprafata sa fiind tratata cu diverse substante ce favorizeaza osteoacceptarea si grabesc osteointegrarea.
Se prezinta sub diverse forme si marimi, fiind recomandat atunci cand este necesara “compensarea” si “atenuarea” unor particularitati locale date de deficiente osoase locale, dar si celor ce-si doresc un implant modern, de calitate, produs de un lider mondial in domeniu. In urma examinarii, medicul implantolog va recomanda tipul de implant si optiunile pe care le aveti in alegerea implantului dentar, toate acestea cu scopul de a alege solutia optima de tratament si realizarea unei interventii de succes.

BICON este cea mai importanta firma producatoare de implanturi din Statele Unite ale Americii.
 
Practic continentul Nord American – incluzand aici SUA, Canada si Mexic -foloseste in procent de peste 70 % sistemul Bicon.
Printre avantajele de necontestat ale implanturilor Bicon se numara stabilitatea excelenta a rezultatelor la 10 ani fara retractii gingivale sau osoase. In acelasi timp ofera o estetica fara egal data de trecerea intre dintele pacientului si gingia acestuia.
Aceasta se mentine ca aspect in decursul timpului, spre deosebire de alte implanturi la care poate aparea o zona cenusie de trecere.
Compania DIO este originara din Coreea de Sud, iar din 2010 este in parteneriat cu renumitul producator american Dentsply National Inc.; produsele lor fiind utilizate in cabinetele stomatologice din toata lumea datorita faptului ca intrunesc principii de calitate, accesibilitate si functionalitate pe termen lung . Compania DIO imbina maiestria cu tehnica pentru a crea implanturi cu calitati unice, care asigura stabilitatea si osteointegrarea rapida. Dio Implants ofera solutii ideale pentru orice fel de caz medical, asigurand reusita interventiei pe termen lung.

Sistemul de implanturi multiple Fast and Fixed Bredent

Un sistem revolutionar ce permite protezarea imediat dupa realizarea implantului dentar!

Tehnologia Fast and Fixed va ofera cea mai simpla, rapida si minim invaziva metoda de reconstructie a zambetului, ce imbina perfectiunea tehnologiei germane cu experienta specialistilor nostri in implantologie dentara: Sistemul Fast & Fixed.

Sistemul Fast & Fixed presupune extractie , implantare si protezare imediata si este conceput astfel incat sa sporeasca confortul pacientilor si sa ii ofere acestua o solutie reala si perfect functionala de inlocuire a dintilor lipsa. Extractia, implantul dentar si restaurarea temporara pot fi realizate intr-o singura zi si fara durere.