All on 4 sau Fast&fixed

All on Four sau Fast and Fixed: Solutii implantare inteligente

Conceptul Fast and Fixed ofera pacientilor o dantura noua, intr-o singura zi!
Scapati de toate grijile.
Extractie-implantare-punti fixe in doar cateva ore!

Cu Fast and Fixed nu trebuie sa va mai faceti griji: aveti siguranta deplina in ceea ce priveste stabilitatea lucrarii dvs, si va puteti bucura din plin de alimentele pe care inainte nu le puteati consuma. Dintii dvs. vor parea mult mai naturali, deoarece fiecare lucrare protetica va fi conceputa special pentru a se armoniza perfect cu trasaturile dvs. faciale.
Fast and Fixed este sistemul complet pentru protezarea imediata a arcadelor edentate.


In cateva ore pacientul va pleca din clinica noastra cu proteze fixe si suport implantar, toate acestea realizate printr-o procedura simpla, minim-invaziva si avantajoasa din punct de vedere economic, evitand necesitatea augmentarii osoase.


Procedura si Tratament

Procedura Fast and Fixed presupune plasarea strategica a patru implanturi in maxilar, pe care apoi este fixata o punte restaurativa, pentru a inlocui o intreaga arcada dentara. Toate acestea pot fi realizate intr-o singura zi, astfel ca Fast and Fixed este unul din cele mai solicitate proceduri pentru inlocuirea dintilor-lipsa.
Multe din persoanele care isi pierd dintii acuza dureri si dificultate in a manca si a vorbi. Implanturile dentare nu inlocuiesc doar dintii ci si radacinile dentare care lipsesc; asigurand astfel recapatarea unui zambet sanatos si cu aspect natural.
Deoarece tratamentul Fast and Fixed presupune plasarea de implanturi dentare, specialistul implantolog va trebui sa va examineze pentru a se asigura ca sunteti un candidat eligibil pentru procedura. Totusi, deoarece Fast and Fixed utilizeaza doar patru implanturi dentare in comparatie cu 6 sau 10 cate se folosesc in timpul celorlalte proceduri, majoritatea pacientilor sunt eligibili pentru aceasta procedura. O alta conditie de eligibilitate este ca pacientul sa nu prezinte afectiuni gingivale, dar si extractia oricaror resturi dentare inaintea procedurii de implant.