Implanturi multiple

La fel ca in situatia in care lipseste un singur dinte, lipsa mai multor dinti poate fi tratata cu succes prin inserarea de implanturilor dentare. Coroanele care inlocuiesc dintii lipsa sunt fixate permanent pe implant, spre deosebire lucrarile mobile. Deoarece implanturile dentare sunt plasate direct in os, ele ajuta la protejarea materialului osos din maxilar, si previn astfel deteriorarea osoasa.


Inlocuirea dintilor lipsa cu implanturi dentare va poate conferi stabilitatea si forta necesare pentru a va putea bucura de orice aliment doriti. De asemenea, prin inserarea de implanturi, se mentine cantitatea si calitatea structurii osoase maxilare sau mandibulare, imbunatatindu-se armonia faciala a pacientului. Restaurarea unui zambet sanatos si plin de incredere inseamna imbunatatirea calitatii vietii dvs!

Cu ajutorul implanturilor dentare, masticatia si dictia sunt restaurate si chiar imbunatatite, si se obtine un aspect estetic natural; implanturile reprezentand cea mai conservatoare metoda de tratament pentru dintii lipsa. Fie ca va lipsesc cativa dinti sau marea majoritate a acestora, implanturile va permit sa va bucurati de mancarurile favorite, si sa dezvoltati increderea necesara pentru o viata sociala si profesionala activa.

Inlocuirea unei edentatii extinse cu implanturi multiple prezinta beneficii multiple, inclusiv imbunatatirea aspectului fetei si a increderii de sine dar si protectia celorlalti dinti si a osului maxilar in care sunt plasate implanturile. In plus, implanturile dentare va permit realizarea functiei de masticatie in mod corect, ceea ce va permite sa va bucurati de alimentele preferate.

Beneficii ale implantului dentar:

  • Infrumusetarea zambetului
  • Consumarea alimentele preferate
  • Restaurarea masticatiei pentru o digestie usoara
  • Refacerea structurii faciale
  • Usurinta in vorbire
  • Previne resorbtia osoasa deoarece inlocuieste radacina dentara
  • Posibilitatea de a avea un stil de viata activ

Etape:

  • Prima etapa este inlocuirea radacinii dintelui lipsa, prin plasarea unui implant de titaniu. Implantul va ramane in os, acoperit de gingie, pentru aproximativ 3 pana la 6 luni, timp in care are loc osteointegrarea.
  • A doua etapa a procedurii implica descoperirea implantului si atasarea capelor de vindecare si urmata de plasarea bonturilor protetice. Acestea reprezinta fundatia pe care vor fi plasate coroanele sau puntile dentare.
  • Etapa finala este plasarea noilor coroane sau punti. Cu ajutorul tehnicilor moderne care asigura forma, marimea si culoarea optime, aceste restaurari vor fi deosebit de estetice si se vor incadra perfect in armonia trasaturilor dvs.