Solutia Super-Dent ’92 pentru un zambet perfect

admin Intreaba Specialistii Leave a comment   , , , , , , , , ,

 

Specialistii Super-Dent ’92 completeaza procedurile de estetica dentara prin tehnici de estetica faciala. Medicii nostri, absolventi ai cursurilor de estetica faciala, va stau la dispozitie cu o paleta larga de solutii de estetica faciala pentru desavarsirea unui smile makeover de exceptie. Terapia dermal filler reprezinta urmatorul pas in progresul esteticii dentare.

Un smile makeover realizat prin albire cu laser, fatete ceramice, ocluzie perfecta, simetria ideala nu este desavarsit fara a corecta eventuale probleme precum: liniile naso-labiale, ”ridurile de marioneta”, sau linia comisurala. In cadrul clinicii noastre putem trata cazurile de estetica dentara complet, atat in ceea ce priveste tratamentul dintilor, a gingiilor cat si a ansamblului fetei.

Cu ajutorul substantelor de redare a volumului facial dermal filler putem reda volumul tesuturilor moi, atenua ridurile si cutelor adanci. Toate acestea cu efect instantaneu, costuri rezonabile si asigurand confortul pacientului.

Ca regula generala, tratamentul estetic include:

Tratamentul cu toxina botulinica injectabila (botix cosmetic) pentru partea superioara a fetei si substantele dermal filler (Juvederm) pentru partea inferioara a fetei.
Dermal fillers sunt folosite pentru umplerea ridurilor naso-labiale, comisurilor buzelor si ”ridurilor de marioneta”. Acestea sunt zonele care incadreaza dintii, zone foarte familiare unui dentist, care cunoaste anatomia periorala si poate efectua o anestezie astfel incat injectarea dermal filler-ului sa nu fie o procedura dureroasa.
Marirea buzelor se realizeaza de asemenea cu substanta dermal fillers si se obtin efecte spectaculoase in procesul de smile makeover.
Odata cu varsta, buzele se subtiaza si colturile gurii se modifica, insa o cantitate mica de dermal filler bine-plasata in buze poate face diferenta in rezultatul final al oricarui caz de smile makeover. Fara indoiala dentistii sunt cei mai in masura sa realizeze acest tratament, deoarece sunt familiarizati cu anatomia zonelor peri-orale si au specializari post-universitare in acest domeniu.

In cadrul clinicii Super-Dent folosim Juvederm Ultra (Allergan) si Restylane, acestea fiind de departe cele mai populare dermal fillere folosite astazi, pe baza de acid hialuronic. Acidul hialuronic este o substanta naturala care se regaseste in organism, dar care se pierde odata cu varsta.

Acesta este cea care da volum structurilor faciale si creaza un aspect foarte natural. Prin natura sa, tratamentul este unul minim-invaziv cu efect temporar, de la 6 pana la 12 luni, si ca trebuie repetat perntu efecte optime de durata.

Add a Comment